Juli 2022 | nr. 7| jaargang 18         

Aanschuiftafel Tapas 

Op zaterdag 13 augustus kun je mee eten aan de Aanschuiftafel met als thema: tapas!
Bij de Aanschuiftafel geniet je van een 3 gangen-diner (à €19,50) met bijpassende wijnen (à €4,- p.gl.)
Wil je mee eten? Meld je dan aan!
Op zondag 25 september kun je aanschuiven voor een Frans diner!
Vanaf september is de prijs van het 3-gngendiner met 2 euro verhoogd, naar 21,50 euro.

Wil jij meer leren over het combineren van wijn met gerechten?

Na het volgen van de cursus SommelierOorkonde – Wijn & Spijs,  betekent dat jij de basisprincipes van de wijn-/spijscombinatie beheerst. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan het analyseren van de smaak van producten en wijnen (70% van de lestijd). Daarnaast leer je over menu-opbouw, de invloed van producten en garnituren op de wijn, de invloed van glaswerk en temperatuur en het geven van wijnadvies.
Voor mensen uit de horeca extra aantrekkelijk, omdat er ook aandacht besteed wordt aan calculatie van winstmarges, het schrijven van een fiche technique (productomschrijving) van de wijn, schenketiquette aan tafel en gastheerschap.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 3 uur.
Data: maandag 31 okt. 11 en 28 nov., 12 dec., 9 jan.
>Meer informatie

De cursusdata voor het nieuwe schooljaar staan online!

Wijnvignet Sden 1 Kampen op maandag 10 en 24  oktober
Wijnvignet Sden 1 Emmeloord op woensdag 12 en 26 oktober
Sommelier Oorkonde - Wijn & Spijs start maandag 31 oktober
Wijnoorkonde Sden 2 start maandag 7 november
Wijnbrevet Sden 3 start dinsdag 25 oktober
Wijn & Spijs cursusavond op dinsdag 15 november

Burg. van Engelenweg 124
 8271 AV IJsselmuiden
T 038 460 44 64 | 06 126 606 90
info@anywine.nl
 www.anywine.nl